Terasă

Terasa Corrida en sol se află la iesirea din restaurant în spatele Casei Municipale de Cultură și ocupa o largă suprafață amenajată cu concursul unor arhitecți peisagiști de-a lungul aleii superioare a Parcului Municipal.Organizată sub forma unor “insule” acoperite cu material transparent si înconjurate cu arbuști ornamentali și flori, Terasa Corrida en sol permite clienților delectare deplină într-un cadru natural. Din primăvară pâna în toamnă, Terasa oferă condiții optime pentru servirea mesei, dispunând de spații proprii amenajate ca bar și bucătărie pentru meniul de sezon, deși de aici este accesibil și meniul de mâncăruri tradiționale din restaurant.

În latura vestica a terasei se află un spațiu special de joacă pentru copii. O mică fântână arteziană răcorește aerul alături de coroanele înalte ale arborilor care umbresc terasa întregind atmosfera primitoare a locului.

Și terasa beneficiază de atmosfera muzicala a unor instrumentiști profesioniști care aduc în surdină farmecul rar al melodiilor de odinioară.